Logo ModefabriqueNaailes

Zelf naaien is hip en allang niet meer ouderwets. Lijkt je dit ook wat om zelf te kunnen? Kom dan eens kijken of naailes iets voor je is!

De naailessen worden gegeven in groepjes van maximaal 6-8 personen. Er wordt gewerkt met bestaande patronen, die je zelf uit mag kiezen. De nieuwste versies van zelfmaakmodetijdschriften als Fibre Mood, Ottobre, Burda, Knipmode & Knippie zijn aanwezig. Je mag uiteraard ook met je eigen tijdschrift en/of losse patronen werken.
In principe neem je je eigen naaimachine mee, zodat je deze ook goed kunt leren kennen. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de naaimachines die in het leslokaal staan.

patronen aanpassen op eigen maat


Indien gewenst leer je hoe je de patronen op je eigen maten kunt aanpassen. De eerste les is een proefles en gratis. Dan kun je kijken of het je leuk lijkt, sfeer opsnuiven en alvast wat in de tijdschriften bladeren.naailes met zijn allen aan een grote tafelEr wordt lesgegeven in een aparte lesruimte. Er is plaats voor 8 personen en dan is er nog ruimte genoeg over.

Kijk voor een filmpje van het naailokaal op Instagram bij "Atelier".

aan een hoge tafel patronen uitknippen


Er is 1 lange statafel (3.20mtr) en 1 kleinere statafel, die in hoogte verstelbaar is aanwezig voor het uitknippen van de stoffen en werken met patronen.gebruik maken van de lockmachine

Tegen een kleine vergoeding kan er gebruikt worden gemaakt van de lockmachine en van de coverlockmachine. Hiermee kun je met de afwerking een nog professioneler resultaat bereiken.
Doel van de lessen: naast uiteraard het leren van (nieuwe) professionele naaitechnieken ook gewoon even gezelligheid en tijd voor jezelf! Koffie en thee en koekjes zijn inbegrepen.

Alles gaat op je eigen tempo. Je project gaat uiteraard sneller als je thuis ook iets doet, maar heb je daar geen zin in of tijd voor, ook geen probleem!
Ook hebben we een Facebookpagina en Instagrampagina. Hierop vind je het laatste nieuws, inspirerende berichten, tips en ook veel foto's van de diverse projecten!