Logo ModefabriqueOpleidingen

Heb je al naaiervaring en wil je je verder gaan ontwikkelen hierin? En wil je tevens het complete plaatje gaan leren, dus inclusief patroontekenen? Denk er dan eens aan om een opleiding te volgen. De opleidingen zijn erkende vak-opleidingen die gegeven worden door heel het land.

Elke opleiding neemt ongeveer 1 jaar in beslag en kost ongeveer 8-10 uur aan huiswerk per week. Je kunt er tevens langer overdoen, afhankelijk van je eigen inzet. De opleidingen kunnen namelijk in je eigen tempo, in tegenstelling tot de cursussen, daar volgen we een programma klassikaal. Na het voltooien kun je voor alle opleidingen landelijk examen doen (dit is niet verplicht). Voor een overzicht van de exameneisen per opleiding, zie Modevakschool Nationaal.


De opleidingen zijn 1 x per maand van 9 - 15.15 uur. 1 jaar is 10 maanden. De opleiding is per september en per februari opzegbaar.

Wil je je nu echt meer ontwikkelen naar 'the next level' met naaien, patronen op eigen maat kunnen tekenen, in een naaiatelier gaan werken of opstarten of zelf een kledinglijn beginnen, meld je dan aan!