Logo ModefabriqueOpleidingen

De opleidingen zijn erkende vak-opleidingen die gegeven worden door heel het land. Ze zijn bedoeld voor mensen die al wat ervaring hebben met naaien, en bekend zijn met diverse naaitermen en weten hoe de naaimachine grotendeels werkt.

Elke opleiding neemt ongeveer 1 jaar in beslag en kost ongeveer 8-10 uur aan huiswerk per week. Je kunt er korter of langer overdoen, afhankelijk van je eigen inzet, de opleidingen kunnen namelijk in je eigen tempo, in tegenstelling tot de cursussen, daar volgen we een programma klassikaal. Na het voltooien kun je voor alle opleidingen landelijk examen doen. Voor een overzicht van alle opleidingen zie Modevakschool Nationaal.


De opleidingen zijn 1 x per maand van 9 - 15.15 uur. 1 jaar is 10 maanden. De opleiding is per half jaar opzegbaar.

Wil je je nu echt meer ontwikkelen naar 'the next level' met naaien, patronen op eigen maat kunnen tekenen, in een naaiatelier gaan werken of opstarten of zelf een kledinglijn beginnen, meld je dan aan!

Cursussen

Ligt een opleiding volgen nog net niet helemaal in de planning? Wil je liever op een rustiger tempo aan de slag en hoef je niet persé examen te doen? En kun je daarin best wat meer begeleiding gebruiken? Dan kun je het beste een cursus volgen. Bij de cursussen volgen we een vast programma klassikaal, het is dus niet mogelijk om in je eigen tempo aan de slag te gaan. Indien je dat wilt, kun je beter een opleiding gaan volgen.


Deze cursussen worden 1 x per maand in een dagdeel gegeven.