Workshops

Textielwarenkennis:

Textielwarenkennis

Wat:

In deze workshop leer je via een presentatie over de diverse grondstoffen & hoe stoffen tot stand komen. Ook gaan we uitgebreid in op diverse stofbenamingen en wat deze nou eigenlijk betekenen. Dit is erg handig bij het kopen of bestellen van je stoffen. Op het einde gaan we een practicum uitvoeren met daarin de brandproef / smeltproef / geurproef / bevochtigingsproef en vezelonderzoek. Hierdoor leer je de grondstoffen en de bindingen waar de stof van gemaakt is herkennen. Tot slot krijg je nog informatie mee hoe je deze stoffen dan ook zou moeten behandelen.

Voor deze workshop zijn geen specifieke vooropleidingseisen, de workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen huiswerk.

Wanneer: van 9 – +/-13.00u op vrijdagochtend 21 maart, bij voldoende aanmeldingen

Kosten: 59,50 incl. luxe map met theorie, stoffenvoorbeelden & instructie practicum

Lockworkshop:

Lockworkshop

Wat:

Voor filmpje via Instagram van de lockworkshop, zie “Workshop locken”:

In deze workshop leer je alle mogelijkheden van je eigen lockmachine kennen. Je krijgt een luxe map (zie filmpje op instagram, klik op het rondje met “lockworkshop”.) waarin algemene informatie wordt besproken en waar je zelf vele voorbeelden in plakt, die je tijdens de workshop gaat naaien. Na deze workshop weet je precies hoe je je machine moet afstellen en wat er allemaal nog veel meer aan mogelijkheden zijn met de lockmachine!

Voor deze workshop zijn geen specifieke vooropleidingseisen, de workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen huiswerk.

Wanneer: van 9 – +/-12.30u op vrijdagochtend 1 november

Kosten: 49,50 incl. luxe map met theorie & voorbeelden, te gebruiken als naslagwerk

Al onze workshops vallen onder de CRKBO-registratie:

Of stuur een mailtje voor meer informatie en/of aanmeldingen naar: info@modefabrique.nl

Wil je me graag telefonisch spreken, geef je telefoonnummer dan even door in de email en wanneer ik je het beste kan bereiken.